Annonsera för miljön med hjälp av nedbrytbara miljöpåsar

Tack vare att du visar ditt varumärke på våra miljöstationer med nedbrytbara miljöpåsar underlättar du för hundägare att plocka upp efter sin hund, hjälper förskolegrupper och turister att plocka skräp samt bidrar till en lokal attitydförändring gällande nedskräpning. I snitt blir 60% det renare i din kommun, enligt vår nöjdhetsundersökning.

Du kan även hyra eller köpa våra produkter via vårt hyr-koncept till förmån för människor som arbetar och vistas runt din fastighet. Vår grafiker hjälper dig att utforma ett budskap enligt ditt företags önskemål – kostnadsfritt!

Kontakta vår representant Hampus Sevholt så berättar han mer!

Telefonnummer: +46 (0)346-734 711
Mail: hampus.sevholt@tikspac.se

Känns fantastiskt!

”På Bosses Bygg AB är miljö och hållbarhet vår drivkraft när vi bygger. Att även kunna vara med och bidra till en renare kommun känns fantastiskt!”

Digitalt paket ingår

Diplom för er medverkan

Banner till hemsidan

Gåvobevis att dela

Tack-video att dela

Omslagsbild till Facebook

Färdigskrivet nyhetsbrev

Bli referens på vår hemsida

Vanliga frågor

Är inte detta kommunens uppgift?”

– För att få en ren närmiljö behövs allas engagemang! Ni gör er själva och invånarna en tjänst genom att synas på TiksPacs stationer. Ni blir avsändare av renhetsbudskapet, men kommunen går in och sköter driften.

”Borde inte hundägarna själva ta sitt ansvar?”

– Våra nedbrytbara miljöpåsar används av alla möjliga till att plocka skräp efter utflykten eller plocka upp efter sin hund. Ditt företag kan underlätta upplockningen och skapa en attitydförändring till nedskräpning.

”Varför vill jag bli förknippad med hundbajs?”

– Det är precis tvärtom! Ditt varumärke förknippas med ett lokalt engagemang för att hålla staden ren. Genom att erbjuda nedbrytbara miljöpåsar hindrar ni den farliga plasten från att nå våra vattendrag.

Kontakta vår försäljningschef Daniel Hansson så berättar han mer!

Telefonnummer: +46 (0)346-734 690
Mail: daniel.hansson@tikspac.se

Se skillnaden

Observera att bilden är en illustration

Se vår film om varför ni ska synas med TiksPac